Pages: 1 ... 12 13 [14]
Author Topic: LC/NLS  (Read 35004 times)
bamofo
Full Member
***

Karma: +20/-0
Offline Offline

Posts: 219


« Reply #195 on: July 23, 2020, 10:08:50 AM »

None of this matters, since the script is *known* not to work on many, many, uncountable images.

Which is why i asked them to post it up so i could see. Its not much work to look into it with him.

honestly i just want to see one person that asks for help actually come back and say oh thanks! yeah here it is... and it hasnt happend yet. its 1-8 posts then they leave.
Logged
nyet
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +483/-76
Offline Offline

Posts: 10828


WWW
« Reply #196 on: July 23, 2020, 10:29:20 AM »

Which is why i asked them to post it up so i could see. Its not much work to look into it with him.

honestly i just want to see one person that asks for help actually come back and say oh thanks! yeah here it is... and it hasnt happend yet. its 1-8 posts then they leave.

Exactly. This is because the demographic that wants NLS/LS generally doesn't belong here in the first place. Hence this master thread.
Logged

ME7.1 tuning guide (READ FIRST)
ECUx Plot
ME7Sum checksum checker/corrrector for ME7.x

Please do not ask me for tunes. I'm here to help people make their own.

Do not PM me technical questions! Please, ask all questions on the forums! Doing so will ensure the next person with the same issue gets the opportunity to learn from your experience.
rumianko
Newbie
*

Karma: +0/-3
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #197 on: July 30, 2020, 01:39:59 AM »

Hello. I have a question about LC. I do everything as described, it shows that everything is ok, but LC doesn't work. can someone help?
Logged
nyet
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +483/-76
Offline Offline

Posts: 10828


WWW
« Reply #198 on: July 30, 2020, 08:37:09 AM »

Hello. I have a question about LC. I do everything as described, it shows that everything is ok, but LC doesn't work. can someone help?


Did you write the ASM yourself? If not, start from page one here and read the first few posts again.

Also, please dont post camera photos of your screen. Screen shot if it is graphics, copy/paste if text.
Logged

ME7.1 tuning guide (READ FIRST)
ECUx Plot
ME7Sum checksum checker/corrrector for ME7.x

Please do not ask me for tunes. I'm here to help people make their own.

Do not PM me technical questions! Please, ask all questions on the forums! Doing so will ensure the next person with the same issue gets the opportunity to learn from your experience.
bamofo
Full Member
***

Karma: +20/-0
Offline Offline

Posts: 219


« Reply #199 on: July 31, 2020, 08:53:37 AM »

Hello. I have a question about LC. I do everything as described, it shows that everything is ok, but LC doesn't work. can someone help?


The problem is its not referencing the #38h for most of your calls so its failing when it checks for coolant temp. I can try to update it if you answer the thread and dont leave after one post. But i could be wrong since its using movbz... thsts just not how i implemented it.

First change would be to test FOTMN to 1 instead of 0.
« Last Edit: July 31, 2020, 08:59:45 AM by bamofo » Logged
bamofo
Full Member
***

Karma: +20/-0
Offline Offline

Posts: 219


« Reply #200 on: August 05, 2020, 11:35:38 AM »

The problem is its not referencing the #38h for most of your calls so its failing when it checks for coolant temp. I can try to update it if you answer the thread and dont leave after one post. But i could be wrong since its using movbz... thsts just not how i implemented it.

First change would be to test FOTMN to 1 instead of 0.

Update - He came back. The problem was actually the variable it calls for RPM. it was looking at the wrong one. Updated the code to remove NLS and put in Cruise logic. when he confirms it works ill update the thread if there is interest.
Logged
bamofo
Full Member
***

Karma: +20/-0
Offline Offline

Posts: 219


« Reply #201 on: August 07, 2020, 07:36:22 AM »

Hello. I have a question about LC. I do everything as described, it shows that everything is ok, but LC doesn't work. can someone help?


This problem was the script changed the wrong piece of code (FOTMN) Once updated to the correct address the code worked. script also was asking for Word, but the reference code at the 179xx was in byte form.
Logged
Pages: 1 ... 12 13 [14]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.017 seconds with 18 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)