Pages: [1]
Author Topic: Winols 2.24 not working with Ols300 clone  (Read 1555 times)
GCamjose
Newbie
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 10


« on: January 09, 2018, 10:52:50 AM »

Hello all user,I will work my Ols300 emulator on the Winols 2.24 Version.
But when I will install the simulator don’t find drivers for this Tool:-(!
Can anything tell me isit posible work this combination!
What I must doing?
Thanks in advance and best regards!!!
Logged
IamwhoIam
Hero Member
*****

Karma: +26/-36
Offline Offline

Posts: 707


« Reply #1 on: January 09, 2018, 11:44:29 AM »

buy a real copy of WinOLS
Logged

I have no logs because I have a boost gauge (makes things easier)
GCamjose
Newbie
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 10


« Reply #2 on: January 09, 2018, 01:13:10 PM »

buy a real copy of WinOLS
Hello Who Can i buy a copy from Winols and Howe mutch cost this?
Best reg


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Logged
aef
Hero Member
*****

Karma: +47/-22
Offline Offline

Posts: 1160


« Reply #3 on: January 10, 2018, 12:48:15 AM »

Better sell the ols300 clone and stop your "business"
Logged
adam-
Hero Member
*****

Karma: +96/-24
Offline Offline

Posts: 1825


« Reply #4 on: January 10, 2018, 05:25:49 AM »

Clone OLS and clone OLS300?

You tried downloading cloned drivers?
Logged
gman86
Hero Member
*****

Karma: +32/-55
Offline Offline

Posts: 654


« Reply #5 on: January 10, 2018, 05:29:34 AM »

Clone OLS and clone OLS300?

You tried downloading cloned drivers?

Surely they'll only work on clone Windows on an IBM-clone?
Logged
GCamjose
Newbie
*

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 10


« Reply #6 on: January 10, 2018, 08:22:06 AM »

Better sell the ols300 clone and stop your "business"
I don’t have business,I will test and try  on my car a special project!


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Logged
IamwhoIam
Hero Member
*****

Karma: +26/-36
Offline Offline

Posts: 707


« Reply #7 on: January 10, 2018, 08:40:36 AM »

So you have a cracked copy of OLS but you have no clue who makes it and who sells it? jeeeeeez
Logged

I have no logs because I have a boost gauge (makes things easier)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.031 seconds with 17 queries. (Pretty URLs adds 0.001s, 0q)