Pages: 1 [2]
Author Topic: LTFT question  (Read 400 times)
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #15 on: May 31, 2018, 07:15:17 AM »

I dont have any k04 files I got s6 v10 and 1.8t files and 2.0 tfsi files for k04, would you be able to share one please?
Logged
Beaviz
Full Member
***

Karma: +6/-3
Offline Offline

Posts: 182


« Reply #16 on: May 31, 2018, 07:22:42 AM »

Search and you shall find (one example that took me 5 seconds to find):
http://nefariousmotorsports.com/forum/index.php?topic=9702.0
Logged
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #17 on: May 31, 2018, 11:15:40 AM »

Thank you guys will check in to it.
Logged
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #18 on: May 31, 2018, 02:19:16 PM »

thank you for the help i see my A2L file dose not have that map for some reason here is my ORI if someone can help me find it please

i end up finding it dose this address look correct

1D7236 for KLPRAIL shows 0 mpa to 14MPa
 map says this so i think i got it correct
Characteristic curve for converting rail pressure sensor voltage into rail pressure

would i copy the k04 map in to my k03 file says
k04 is 0.00000   10.00000   20.00000
k03 is 0.00000   7.00000   14.00000
« Last Edit: May 31, 2018, 02:42:45 PM by birchbark506 » Logged
Beaviz
Full Member
***

Karma: +6/-3
Offline Offline

Posts: 182


« Reply #19 on: June 01, 2018, 05:52:58 AM »

You got it
Logged
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #20 on: June 01, 2018, 07:33:24 AM »

Thank you since its brand new I'm going to swap it and fix that map up and see how the ltft is after that.
Logged
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #21 on: June 12, 2018, 06:42:09 AM »

I rescaled the g247, and now I'm getting a p0191 dtc around 8.6% load at 160-170km saying volts from sensor are 14.7
Logged
gman86
Hero Member
*****

Karma: +26/-55
Offline Offline

Posts: 549


« Reply #22 on: June 12, 2018, 02:43:10 PM »

I rescaled the g247, and now I'm getting a p0191 dtc around 8.6% load at 160-170km saying volts from sensor are 14.7

That's battery voltage. Reference sensor voltages should be 0-5v. You've got some dodgy wiring somewhere.
Logged
birchbark506
Sr. Member
****

Karma: +4/-8
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #23 on: June 13, 2018, 03:02:53 AM »

I edited the fueling map and I end up getting the dtc to go away now I'm back to logging, thank you guys.
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.017 seconds with 17 queries. (Pretty URLs adds 0.001s, 0q)