Pages: [1]
Author Topic: A few questions  (Read 896 times)
Rick81
Jr. Member
**

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 42


« on: January 12, 2022, 11:58:02 PM »

I used to use the ft232rl vag cable on my Audi A6 2000 4.2 v8 using windows 7

I've not long upgraded my windows software to windows 10 and I'm trying to connect to a 2006 Audi A6 4.2 v8 and it won't connect . Will the ft232rl cable still work will the later car or do I need a different cable. Also is the 2006 Audi v8 on me7.5 and was the 2000 Audi A6 v8 on me7.1 software ?
Logged
prj
Hero Member
*****

Karma: +456/-125
Offline Offline

Posts: 4392


« Reply #1 on: January 13, 2022, 04:30:52 AM »

Of course it won't connect. 4F does not have a K line.
Logged

PM's will not be answered, so don't even try.
Rick81
Jr. Member
**

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #2 on: January 13, 2022, 11:48:49 AM »

Of course it won't connect. 4F does not have a K line.

Thanks for your reply. What cable can I use for the 4f
Logged
prj
Hero Member
*****

Karma: +456/-125
Offline Offline

Posts: 4392


« Reply #3 on: January 13, 2022, 12:21:36 PM »

From cheap clone stuff, probably MPPS.
Logged

PM's will not be answered, so don't even try.
Rick81
Jr. Member
**

Karma: +0/-1
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #4 on: January 13, 2022, 02:25:21 PM »

From cheap clone stuff, probably MPPS.

Thanks for your help. Much appreciated
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.014 seconds with 17 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)