Pages: [1]
Author Topic: 'Show unread posts' behaviour has changed - Doesn't work for me.  (Read 5448 times)
carlossus
Sr. Member
****

Karma: +37/-0
Offline Offline

Posts: 394

Leon Curpa Stg1+



When I access the forum from home or work.

It used to perfectly sync which posts I had read and not.

Now "Show unread posts since last visit" always shows nothing so I have to hit "Show ALL unread topics" which brings up stuff that I read previously as well as new posts.

Still a great forum, just a small irritation.
Logged
Tony@NefMoto
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +118/-4
Offline Offline

Posts: 1389


2001.5 Audi S4 Stage 3


« Reply #1 on: August 03, 2011, 10:35:05 AM »

Do you remember when this changed? I may have switched a forum session management setting sometime in June, but that is all I can think of.
Logged

Remember you have to log in if you want to see the file attachments!
Info or questions, please add to the wiki: http://www.nefariousmotorsports.com/wiki
Follow NefMoto developments on Twitter: http://twitter.com/nefmoto
lulu2003
Full Member
***

Karma: +11/-1
Offline Offline

Posts: 242



« Reply #2 on: August 03, 2011, 10:56:26 AM »

I have the feeling that it depends on the browser.
try to clean temp files and cookies.
Logged
vwaudiguy
Hero Member
*****

Karma: +48/-35
Offline Offline

Posts: 1990



« Reply #3 on: August 03, 2011, 10:29:27 PM »

I remember this happening to me as well around that same time. Everything has been ok though lately.
Logged

"If you have a chinese turbo, that you are worried is going to blow up when you floor it, then LOL."
carlossus
Sr. Member
****

Karma: +37/-0
Offline Offline

Posts: 394

Leon Curpa Stg1+


« Reply #4 on: August 04, 2011, 12:15:00 AM »

I use IE at work and Chrome at home and safari on the iphone. Not sure if all behave the same. I'll flush my temp files and cache and report back if it's still an issue.

June seems a little early, but maybe if it was right at the end?

C.
Logged
nyet
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +440/-60
Offline Offline

Posts: 10034


WWW
« Reply #5 on: August 04, 2011, 10:41:31 AM »

Dunno the feature has been wonky for me for a while now Sad
Logged

ME7.1 tuning guide (READ FIRST)
ECUx Plot
ME7Sum checksum checker/corrrector for ME7.x

Please do not ask me for tunes. I'm here to help people make their own.

Do not PM me technical questions! Please, ask all questions on the forums! Doing so will ensure the next person with the same issue gets the opportunity to learn from your experience.
Tony@NefMoto
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +118/-4
Offline Offline

Posts: 1389


2001.5 Audi S4 Stage 3


« Reply #6 on: August 31, 2011, 09:52:13 PM »

Is anyone still having a problem with this?

I have been fiddling with some of the session management options over the last few weeks.
Logged

Remember you have to log in if you want to see the file attachments!
Info or questions, please add to the wiki: http://www.nefariousmotorsports.com/wiki
Follow NefMoto developments on Twitter: http://twitter.com/nefmoto
phila_dot
Hero Member
*****

Karma: +157/-11
Offline Offline

Posts: 1705


« Reply #7 on: August 31, 2011, 10:20:07 PM »

It is working fine here Tony.
Logged
carlossus
Sr. Member
****

Karma: +37/-0
Offline Offline

Posts: 394

Leon Curpa Stg1+


« Reply #8 on: September 01, 2011, 05:09:29 AM »

I cleared my cookies / cache and it worked fine for a few days then back to not displaying any updates again. Maybe I need to clear all machines I access this account on... a bit more tricky.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.019 seconds with 16 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)