Pages: [1]
Author Topic: K boks to D boks  (Read 493 times)
Denner
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


« on: April 22, 2021, 02:03:40 PM »

Hi everyone I have bought an rs4 motor with wiring harness and control box but car will not start so have mounted my s4 wiring harness and the car can start with my s4 control box but not with my rs4 control box it is possible to copy rs4 k box to s4 D box and sorry my bad english
Logged
Marty
Hero Member
*****

Karma: +187/-260
Online Online

Posts: 1791


« Reply #1 on: April 22, 2021, 02:07:56 PM »

Hi everyone I have bought an rs4 motor with wiring harness and control box but car will not start so have mounted my s4 wiring harness and the car can start with my s4 control box but not with my rs4 control box it is possible to copy rs4 k box to s4 D box and sorry my bad english
no start at all or start and die from immo? You can turn the immo off if thats the issue
Logged

Denner
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: April 23, 2021, 09:00:54 AM »

no start at all or start and die from immo? You can turn the immo off if thats the issue


Will not start I have made immo off
Logged
Jannik07
Newbie
*

Karma: +4/-0
Offline Offline

Posts: 19


« Reply #3 on: May 02, 2021, 12:58:27 PM »

Hello,

Can you reach the K-Box with VAG COM or something when its attached?

K box wont work with S4 Harness because it has more Sensors and/or other pin layout.
Logged
prj
Hero Member
*****

Karma: +396/-103
Offline Offline

Posts: 4093


« Reply #4 on: May 03, 2021, 02:20:40 AM »

K box wont work with S4 Harness because it has more Sensors and/or other pin layout.
Misinformation. It will work just fine, as long as a few things are re-configured.
Logged
Jannik07
Newbie
*

Karma: +4/-0
Offline Offline

Posts: 19


« Reply #5 on: May 03, 2021, 05:21:16 AM »

I apologize. But I remembered its no plug and play solution.
Logged
prj
Hero Member
*****

Karma: +396/-103
Offline Offline

Posts: 4093


« Reply #6 on: May 03, 2021, 06:29:11 AM »

I apologize. But I remembered its no plug and play solution.

It is.
You will have DTC's for airbox flap and one half of NWS, but this is literally a couple eskonf bits to flip to turn off.

I've been running 551K on every single car, no issues.
OP has different problem.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.018 seconds with 17 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)