Pages: [1] 2
Author Topic: need original dump for audi a3 8L0 920 831E  (Read 2947 times)
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« on: December 14, 2017, 08:07:53 AM »

i need original dump for audi a3 8L0 920 831E tnx.
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #1 on: December 14, 2017, 11:42:51 AM »

did you even search? http://nefariousmotorsports.com/forum/index.php?topic=3632.0title=

And i think the one that you are looking for is 8L0920931E , there is no 831E
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #2 on: December 14, 2017, 03:19:01 PM »

look this link mate Smiley https://www.ebay.com/itm/173019957358?ssPageName=STRK%3AMESELX%3AIT&_trksid=p3984.m1558.l2649
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #3 on: December 14, 2017, 03:22:25 PM »

Its a mistake for sure , sticker on Photo says 931 , why do you need the dump?
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #4 on: December 14, 2017, 10:50:45 PM »

becouse i have cluster from S3 but i put it i diesel engine soo for work perfect i need this dump for test it Smiley
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #5 on: December 15, 2017, 12:47:14 AM »

Upload your dump
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #6 on: December 15, 2017, 03:30:56 AM »

on what cluster the new one (s3) or the old one ?
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #7 on: December 15, 2017, 03:34:54 AM »

You want fit diesel gauges to S3 cluster?  Id not Simple coding should make IT work

Upload your S3 dump , propably its crypto and you can have problemach aftee flashing other dumps
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #8 on: December 15, 2017, 03:50:44 AM »

I have audi a3 8l 1.9 tdi but the cluster don`t work bad position gauges soo we get a new one for s3 petrol engine and we what to swap it but the problem is we can`t learning with new key becouse chanel 51 is not available and on chanel 21 show error when we trey to learn new key. soo we try to put new s3 dump but can line show error and can`t adaptation keys .So we search the full fis diesel dump for see what it a problem with dump or some wire (can line) i will uplode my s3 dump later Smiley tnx btw for help Smiley and sory for my bad english Sad
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #9 on: December 15, 2017, 10:52:08 AM »

this is dump for s3
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #10 on: December 15, 2017, 10:56:08 AM »

What is your primary language?

I guess the immo is off on ECU?
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #11 on: December 15, 2017, 12:18:20 PM »

1.Bulgarian
2 ye we turn off it  becouse he can`t start engine (use car for daily drive)
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #12 on: December 15, 2017, 12:29:25 PM »

That is why these adaptation channels for immo arent available
Logged
kra_rz
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #13 on: December 15, 2017, 01:00:55 PM »

ye but when we turn it on we can`t learn key with cluster Smiley channel 50 error channel 21 same error...
Logged
macxxx
Sr. Member
****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 285


« Reply #14 on: December 16, 2017, 12:18:47 AM »

You did login before channel 50?
Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.019 seconds with 17 queries. (Pretty URLs adds 0s, 0q)