Pages: [1]
Author Topic: Used un-checksummed file and got no start.  (Read 102 times)
seany260
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 115


« on: October 12, 2017, 09:09:40 AM »

First of all I'm not new here, I know how to do boot mode and use most tools available on the forum.
I've flashed a file by mistake to my car driven it to work and then got a no start, done this before but usually outside the house and I just remove the ecu and boot mode flash.
Is there any other way around this, as Nefmoto flasher does not connect because of the non-corrected file.

 
Logged
b5_nick
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8


it's broken


WWW
« Reply #1 on: October 12, 2017, 09:30:16 AM »

I had this happen to me a couple of times by mistake. What I found to work for me was to unplug the battery, then unplug the ECU and let it sit for a few minutes (10-15 minutes worked for me). Then you should be able to plug the ECU and battery back in and connect via nefmoto. DO NOT try to start the car again until you flash your old file back.
Logged
seany260
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 115


« Reply #2 on: October 12, 2017, 09:42:19 AM »

Ok I'll give that a try, It would save me a bit of to and fro in work.
I'm guessing that is on a B5 A4, mines a B6.
Logged
b5_nick
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8


it's broken


WWW
« Reply #3 on: October 12, 2017, 09:52:27 AM »

Yes, my experience is with a b5 s4, but I would assume it would work the same on the b6. Let me know if it does!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.013 seconds with 18 queries. (Pretty URLs adds 0.001s, 0q)